header_restauratie

Wij restaureren klassiek, maar niet ouderwets!


Techniek

De klassieke auto moet rijden. Geen museumstuk in de garage, maar een pronkstuk op de weg. Soms wordt ons vakmanschap een uitdaging. Zeker daar waar wij naar streven voor de restauratie van chassis, ophanging, motor, versnellingsbak en dergelijke, originele materialen en specificaties te gebruiken. Bij ons is alles mogelijk, van kleine reparatie tot revisie, of bijvoorbeeld aanpassing voor rallydoeleinden.

Onderhoud

Goed onderhoud is heel belangrijk! Ook als u weinig kilometers met uw klassieker rijdt. Wij voeren zowel kleine als grote onderhoudsbeurten uit en kunnen indien nodig uw APK verzorgen. Eventuele gebreken kunnen wij in eigen huis verhelpen.

Plaatwerk

Onze ervaring en vakmanschap zijn de garantie voor een perfect gerestaureerde auto. In onze goed geoutilleerde plaatwerkerij vormen carrosserieën van plaatstaal of aluminium geen enkel probleem.
Delen worden nagemaakt of hersteld naar het origineel. Authenticiteit en oorspronkelijkheid vormen ons uitgangspunt voor de restauratie.

Houtwerk

In de meeste klassieke auto’s is veel hout gebruikt. Bij de opbouw of – vooral – in het binnenwerk. Ons gedegen vakmanschap stelt ons in staat ook de houten elementen klassiek te restaureren. Constructies van essenhout of interieurdelen met houtfineer kunnen door ons worden hersteld of nagemaakt. Zelfs de restauratie van houten boten is mogelijk!

Bekleding

Waar mogelijk wordt de bekleding van uw klassieker in zijn meet oorspronkelijke staat gerestaureerd. Zowel voor stoffen als lederen interieurdelen kunnen wij traditioneel werk leveren. U kunt bij ons ook terecht voor reproducties van originele interieurdelen of naar uw eigen wensen vervaardigde kuipstoelen, voetsteunen, extra bergruimte etc.